Woning fotografie en onroerend goed

De fotografie van Woonhuizen en andere panden voor aannemers en particulieren vraagt om een zeer efficiënte en kostenbewuste werkwijze. Ik vind het belangrijk een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden passend bij elk budget.

Door mijn vrij uitgebreide dienstverlening en de flexibele aard van de opdrachten kan meestal fotograferen bij mooie weersomstandigheden. Dit  levert levendige beelden zonder dat hieraan extra kosten zijn verbonden. (Bij spoedopdrachten is dit soms niet mogelijk.)

Ik beschik daarnaast over alle apparatuur en software om hoge kwaliteitsbeelden te leveren. Denk hierbij aan HDR fotografie, invulflitsen, 3d animaties, timelapse films en (360graden) panorama’s. De foto’s worden vastgelegd op een fullframe sensor met de beste lenzen. Toch ziet u dit niet terug in de kosten. Ik neem zelfstandig contact op met de bewoners om de fotoshoot tot in detail te regelen, ik heb ook de beschikking over een huisstylist en plattegrond tekenaar (2D/3D) indien gewenst. Woning fotografie en de fotografie van onroerend goed is al mogelijk voor  € 57,50 per uur (ex btw) met een minimum van 2 uren.

Ontvangt u graag een vrijblijvende prijsopgaaf, neem dan contact op hier

 

Architectuur- Interieur fotografie

✓ Woning fotografie, voor makelaars en particulieren: van budgetlocatie tot riante villa

✓ Projectfotografie van bouwlocaties voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Fotografie utiliteitsbouw: voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Architectuur fotografie voor architecten

De afgelopen jaren heb ik architectuur fotografie en interieur fotografie mogen verrichten in o.a.: “Het nieuwe muziekpaleis” te Utrecht, “De Rotterdam” in Rotterdam, “Rabobank Breda”, “VU Amsterdam”, “Erasmus Universiteit” Rotterdam, meerdere luxe huizen in de regio Den Haag.

Ander werk

Webdesign: www.lightside.nl

Fotografie door Gerrit Vermeulen