Architectuur fotografie Utrecht

Tivoli Vredenburg is een ‘muzikale stad-in-een-stad’. Met vijf unieke zalen en meerdere horeca voorzieningen onder één dak, is ze het huis van en voor iedereen. Voor de Utrechter en de internationale bezoeker, voor jong en oud, voor de amateur en de professional. Ze biedt een podium aan alle muzikale werelden: klassiek, pop, dance, jazz, familie en alles ertussen. Daarmee is Tivoli Vredenburg uniek in de wereld.

Deze projectpagina bevat architectuur fotografie van het gebouw en interieurfoto’s van alle verdiepingsvloeren na oplevering van het werk, 2 weken voor de opening. De foto’s zijn genomen een week voor de uiteindelijke oplevering. De meeste zalen waren schoon maar helaas nog niet ingericht. Dit leverde ruimtelijke platen op van een zeer bijzonder gebouw.

 

Architectuur fotografie Utrecht:

✓ Verkoopondersteuning van huizen, voor makelaars en particulieren: van budgetlocatie tot riante villa

✓ Projectfotografie van bouwlocaties voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Fotografie utiliteitsbouw: voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Architectuur fotografie voor architecten

De afgelopen jaren heb ik architectuur fotografie en interieur fotografie mogen verrichten in o.a.: “Het nieuwe muziekpaleis” te Utrecht, “De Rotterdam” in Rotterdam, “Rabobank Breda”, “VU Amsterdam”, “Erasmus Universiteit” Rotterdam, meerdere luxe huizen in de regio Den Haag.

Ander werk

Webdesign: WWW.LIGHTSIDE.NL

Fotografie door Gerrit Vermeulen