Architectuur fotografie Leiden

Level Leiden

Level Leiden is een herkenbare ‘landmark’ in de Leidse Binnenstad naast het Centraal station.  Het blok biedt een futuristische blik op de utiliteitsbouw en hoe diverse bedrijfstypen symbiotisch kunnen samengaan in een pand. Veel van de ROC scholieren vinden namelijk een stageplaats binnen het hotel , fitness en horecacenter binnen ” Level”. De locatie is dan ook meer dan alleen maar een optelsom van de school en een aantal bedrijven, het is een dynamische bijenkorf van activiteit die duidelijk laat zien waar we heen gaan.

Deze projectpagina bevat architectuur fotografie van het gebouw en interieurfoto’s van de verdiepingsvloeren 2 jaar na oplevering van het werk.  De originele opdracht werd uitgevoerd voor de oplevering, deze portfolio is genomen in overleg met de eigenaar van het pand en het ROC en aangeboden aan de oorspronkelijke opdrachtgever. In overleg is gewacht tot de perfecte weersomstandigheden voor de fotografie van het exterieur.

De foto’s zijn genomen met een tiltshift lens voor gecorrigeerd perspectief en een aantal foto’s zijn in HDR bewerkt vanwege de zeer hoge contrasten binnen het gebouw

 

Architectuur fotografie Leiden, Den Haag, Rotterdam, Utrecht

✓ Verkoopondersteuning van huizen, voor makelaars en particulieren: van budgetlocatie tot riante villa

✓ Projectfotografie van bouwlocaties voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Fotografie utiliteitsbouw: voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Architectuur fotografie voor architecten

De afgelopen jaren heb ik architectuur fotografie en interieur fotografie mogen verrichten in o.a.: “Het nieuwe muziekpaleis” te Utrecht, “De Rotterdam” in Rotterdam, “Rabobank Breda”, “VU Amsterdam”, “Erasmus Universiteit” Rotterdam, meerdere luxe huizen in de regio Den Haag.

Ander werk

Webdesign: WWW.LIGHTSIDE.NL

Fotografie door Gerrit Vermeulen