Bouw fotograaf Den Haag

Haga ziekenhuis Den Haag

Het HagaZiekenhuis is flink verbouwd en opgeknapt. Per 2015 zit alle acute zorg, waaronder de Spoedeisende Hulp, op locatie Leyweg. Hier komen ook het Juliana Kinderziekenhuis en een Zorghotel. Op locatie Sportlaan komt alle planbare zorg, zoals de afdeling Orthopedie.

De locatie Leyweg is van binnen helemaal verbouwd, alleen de buitenmuren zijn blijven staan. Aan de voorkant is een een groot stuk nieuwbouw neergezet met daarin onder andere het Juliana Kinderziekenhuis, het Moeder- en Kindcentrum en het OK-complex. De inrichting is kleurrijk, licht, open en praktisch. Het merendeel van alle kamers wordt eenpersoons met daarin ook een bedbank voor een logé. Dankzij betere bewegwijzering en logische looproutes vinden patiënten en bezoekers makkelijk hun weg. Een groot aantal afdelingen zijn al opgeleverd.

De foto’s zijn genomen met een tiltshift lens voor gecorrigeerd perspectief en een aantal foto’s zijn in HDR bewerkt vanwege de zeer hoge contrasten binnen het gebouw

 

Relevante projecten:
“Thomashuis”
“Rabobank Breda”

BOUW FOTOGRAAF DEN HAAG:

✓ Projectfotografie van bouwlocaties voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Fotografie utiliteitsbouw: voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Verkoopondersteuning van huizen, voor makelaars en particulieren: van budgetlocatie tot riante villa

✓ Architectuur fotografie voor architecten

De afgelopen jaren heb ik architectuur fotografie en interieur fotografie mogen verrichten in o.a.: “Het nieuwe muziekpaleis” te Utrecht, “De Rotterdam” in Rotterdam, “Rabobank Breda”, “VU Amsterdam”, “Erasmus Universiteit” Rotterdam, meerdere luxe huizen in de regio Den Haag.

Ander werk

Webdesign: www.lightside.nl

Fotografie door Gerrit Vermeulen