Gevelsystemen WEBO

Bouwfotografie & dronevideo

( technische fotografie tijdens werkzaamheden aannemer)

Webo is een leverancier van hoogwaardige gevelsystemen en andere innovatieve bouwconcepten. Bouw.media heeft voor Webo 4 projecten vastgelegd op dezelfde dag waarbij op 1 locatie een dronevideo kon worden geproduceerd als onderdeel van de bredere communicatieplan van WEBO.
Dit zijn het soort projecten waar Bouw.media een duidelijke meerwaarde heeft: diverse mediatypen tegelijkertijd inzetten waar mogelijk zonder daarvoor extra opstart- en logistieke kosten te maken waardoor de opdrachtgever een mooi totaalbeeld van de projecten ontvangt met een net kostenplaatje.
Op de locatie in de regio Utrecht werd de dronevideo opgenomen in samenwerking met een andere videograaf die verantwoordelijk is voor het maken van de bedrijfsfilm van Webo. De dronevideo loppt netjes langs de gevelelementen tijdens de plaatsing door de kraan en het steigeloos bouwen van Webo komt hiermee mooi in beeld.
Bouw.media geeft bij projectopdrachten altijd een duidelijke inschatting van de kosten waar ze zich aan houd en zet zich altijd in binnen de tijd zoveel mogelijk kwalitatieve media aan te leveren. Dit kunnen videofragmenten, dronebeelden of timelapse beelden zijn.

De ruimtelijke foto’s zijn genomen met een tilt-shift lens voor gecorrigeerd perspectief en de dronevideo is aangeleverd in 2k log video zodat meerdere partijen met de clips aan de slag kunnen.

Gevelsystemen WEBO

Korte selectie van de dronevideo clips

Dronevideo en Bouwfotografie

✓ Bouw fotografie van bouwlocaties voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Fotografie utiliteitsbouw: voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Dronevideo, timelapse en bedrijfsvideo voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Verkoopondersteuning van huizen, voor makelaars en particulieren: van budgetlocatie tot riante villa

✓ Architectuur fotografie voor architecten

De afgelopen jaren heb ik architectuur fotografie en interieur fotografie mogen verrichten in o.a.: “Het nieuwe muziekpaleis” te Utrecht, “De Rotterdam” in Rotterdam, “Rabobank Breda”, “VU Amsterdam”, “Erasmus Universiteit” Rotterdam, meerdere luxe huizen in de regio Den Haag.

Ander werk

Webdesign: www.lightside.nl

Fotografie door Gerrit Vermeulen