Dronevideo Cushman & wakefield

( bouw fotografie voor oplevering aannemer)

Cushman & Wakefield is als strategisch partner betrokken bij de oplevering en ingebruikname van de gigantische nieuwe logistieke locatie van Vida XL te Venlo. Lightside is gevraagd om de fotografie te verzorgen en beelden met de drone te leveren omdat een locatie van deze grootte alleen vanuit de lucht goed is zien. Het pand bestaat uit 7 subhallen, elk groot genoeg om een logistiek centrum in te huisvesten. De oplevering geschied in delen waardoor het inrichtingsproces mooi in delen is vast te leggen.

De foto’s zijn genomen met een tilt-shift lens voor gecorrigeerd perspectief en een aantal foto’s zijn in HDR bewerkt vanwege de zeer hoge contrasten binnen het gebouw. De dronevideo is opgenomen tijdens de fotosessie om zo de kosten laag te houden.

Drone Video & Fotografie Lightside

✓ Bouw fotografie van bouwlocaties voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Fotografie utiliteitsbouw: voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Verkoopondersteuning van huizen, voor makelaars en particulieren: van budgetlocatie tot riante villa

✓ Architectuur fotografie voor architecten

✓ Drone video & fotografie

De afgelopen jaren heb ik architectuur fotografie en interieur fotografie mogen verrichten in o.a.: “Het nieuwe muziekpaleis” te Utrecht, “De Rotterdam” in Rotterdam, “Rabobank Breda”, “VU Amsterdam”, “Erasmus Universiteit” Rotterdam, meerdere luxe huizen in de regio Den Haag.

Ander werk

Webdesign: www.lightside.nl

Fotografie door Gerrit Vermeulen