De Rotterdam architectuur fotografie

IMAGING – LIGHTSIDE

Architectuur fotograaf Rotterdam

De Rotterdam is de nieuwste eyecatcher van Nederlands trotse havenstad. Opgeleverd in november 2013 transformeert het gebouw zich tot een complete stad in de stad: drie transparante torens, 150 meter hoog, op een voetstuk van cafés, restaurants, een hotel, sportclubs en prachtige entrees. De Rotterdam is een ontwerp van Rem Koolhaas (OMA) op de Wilhelminapier, het nieuwe Manhattan aan de Maas.

Deze projectpagina bevat architectuur fotografie van het gebouw en interieurfoto’s van de centrale hal en een van de verdiepingsvloeren. De foto’s zijn genomen een week voor de uiteindelijke oplevering en een aantal locaties waren helaas nog niet schoongemaakt of opgeruimd. De onderaannemer had na de eigen oplevering geen verdere toegang meer. De beschikbare ruimtes zijn gefotografeerd en toegevoegd aan deze portfolio.

De imposante voorgevel heb ik in 2014 opnieuw gefotografeerd bij de juiste weersomstandigheden.

Relevante projecten:

Tivoli Muziekpaleis” Utrecht

ARCHITECTUUR FOTOGRAAF ROTTERDAM:

✓ Verkoopondersteuning van huizen, voor makelaars en particulieren: van budgetlocatie tot riante villa

✓ Projectfotografie van bouwlocaties voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Fotografie utiliteitsbouw: voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Architectuur fotografie voor architecten

De afgelopen jaren heb ik architectuur fotografie en interieur fotografie mogen verrichten in o.a.: “Het nieuwe muziekpaleis” te Utrecht, “De Rotterdam” in Rotterdam, “Rabobank Breda”, “VU Amsterdam”, “Erasmus Universiteit” Rotterdam, meerdere luxe huizen in de regio Den Haag.

Ander werk

Webdesign: www.lightside.nl

Fotografie door Gerrit Vermeulen