Bouwfotografie Remmers Bouwgroep

( technische architectuur fotografie na oplevering aannemer)

Remmers Bouwgroep is een familiebedrijf dat al 100 jaar professioneel in de markt staat. Voor de afdeling Logistiek heeft bouw.media 10 locaties in Brabant, Zuid-Holland en Limburg vastgelegd volgens een strakke planning en éen vereiste: lekker weer! Om ervoor te zorgen dat met het beschikbare weer alle locaties werden aangedaan heeft bouw.media lange dagen gemaakt.

Veiligheidsvoorschriften en bedrijfsgeheim zijn allemaal heel gewoon binnen de productie en logistiek, alle foto’s werden aan de locaties voorgelegd voor overhandiging,dit is natuurlijk wel zo netjes.
De foto’s zijn gemaakt met een 50 megapixel camera , een 17 mm tilt-shift lens en de Canon 11-24 mm, de wijdste lens ter wereld wat vooral in grote magazijnen goed tot zijn recht komt.

Bouwfotografie Remmers Bouwgroep: alle foto’s zijn genomen in 5 staps HDR, wat betekent dat er geen harde schaduwen zijn en geen overbelichte lucht maar lekkere crispy beelden oplevert.
Aangezien Remmers Bouwgroep natuurlijk de specifieke bouwkundige specialiteiten per locatie wilt tonen is naast ruimtelijk beelden rekening gehouden met de techniek, (dak) constructie en loading docks.

Bouwfotografie Logistiek, productie & bouw

✓ Bouw fotografie van bouwlocaties voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Fotografie utiliteitsbouw: voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Dronevideo & video: voor projectontwikkelaars en aannemers: tijdens of na de bouw

✓ Verkoopondersteuning van huizen, voor makelaars en particulieren: van budgetlocatie tot riante villa

✓ Architectuur fotografie voor architecten

Ander werk

Webdesign: www.lightside.nl

Fotografie door Gerrit Vermeulen