BOUW VIDEO

BOUW VIDEO en BEDRIJFSVIDEO

Informeer en overtuig uw klant online en tijdens het verkoopgesprek op een tablet of laptop. Het gehele bouwproces van begin tot eind wordt in een korte presentatie duidelijk getoond. Full HD of 4K video wordt gebruikt voor het uitlichten van korte processen en bedrijfspresentaties.

Voor langdurige bouwprocessen is een Timelapse video een ideale methode, denk hierbij aan opdrachten die dagen of zelfs maanden duren. Bouwvideo is een toepassing waarbij vaak korte dynamische momenten in het bouwproces worden uitgelicht door middel van het maken van video opnames; denk hierbij aan het opbouwen van een kraan of het plaatsen van een dakkapel. Een algemene bedrijfsvideo waarbij slim gemonteerde korte clips in een uitnodigende en informatieve reportage uw bedrijf en dienstverlening in het zonnetje zetten behoort tot de mogelijkheden.

BOUW TIMELAPSE VIDEO

Bouwtimelapse video: wanneer juist langere processen worden vastgelegd is bouwtimelapse een uitgelezen optie. De timelapse camera wordt op een strategische locatie bevestigd en ingesteld op de te verwachten duur van de opdracht met voldoende extra tijd. De timelapse camera is waterdicht en kan tegen een stootje. Na oplevering wordt de video bewerkt: een project van uren tot en met maanden kan worden vastgelegd en omgezet naar een video van seconden tot enkele minuten.

Een bouwtimelapse is ook handig om na de oplevering het bouwproces te analyseren en te vergelijken met uw originele planning.

Project: Topkapel werkplaats

 

GIF ANIMATIES (graphics interchange format)

Gif animaties worden gebruikt waar beweging in een foto echt gewenst is zonder daar een video van te willen maken. Het is vaak toepasbaar bij herhalende acties en is opgebouwd door een aantal foto’s om te zetten naar 1 bestand. GIF animaties hebben het voordeel dat ze de beweging tonen zonder dat daarvoor een videoviewer nodig is. Elk programma en elke browser die foto’s (jpg) kan tonen zal de beweging van de GIF animatie laten draaien.

Project: Dreumel Showroom

Fotografie door Gerrit Vermeulen